Βράβευση για το ARIS F.C. Official App - Ανακ...

30/03/22

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η SOFTWEB απέσπασαν μια ακόμη διάκριση για την πρωτοπορία και καινοτομία που αφορά την κατασκευή εφαρμογής για κινητές συσκευές.

Η mobile εφαρμογή «ARIS F.C. Official App» βραβεύτηκε με το BRONZE βραβείο στα Sports Marketing Awards 2022 για τη λύση Softweb Custom App για το case ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην κατηγορία «Best Sports Mobile App».

Οι δράσεις και η συνεχής εξέλιξη των δύο εταιρειών αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή της ως άξιες επιβράβευσης και επιβεβαίωσης της υπεροχής της Softweb στην κατασκευή mobile εφαρμογών.

Η mobile εφαρμογή «ARIS F.C. Official App» είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά Android και iOS.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή στο smartphone ή στο tablet τους από το Google Play κι από το App Store αντίστοιχα και να περιηγηθούν 24/7 σε ένα διαδραστικό περιβάλλον.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι πως οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μπορούν να ενημερωθούν πρώτοι για τα τελευταία νέα της ομάδας, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων. Επιπλέον, μπορούν να περιηγηθούν virtually στο αγαπημένο τους γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, να απολαύσουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, αλλά και να ψηφίσουν τον MVP της αγωνιστικής.

Τέλος, μπορούν να επισκεφτούν online την ARIS FC Boutique και να αγοράσουν αναμνηστικά δώρα με το σήμα του «Θεού του Πολέμου».

Η mobile εφαρμογή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ φέρει την υπογραφή της Softweb και υπόσχεται στους φιλάθλους της ομάδας μια αξέχαστη εμπειρία!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok