Το charter της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για το Tel Aviv - Ανα...

29/07/22

Ενόψει του πρώτου αγώνα με την Maccabi Tel Aviv για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, που θα γίνει στο Tel Aviv την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι:

- Η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Tel Aviv με πτήση charter. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί (08:30) της Τετάρτης (03/08) και η επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

- Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Tel Aviv με το charter της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μπορούν να απευθυνθούν στο -συνεργαζόμενο με την ΠΑΕ- ταξιδιωτικό πρακτορείο SYNTHESIS GROUP και στον κ. Γεράσιμο Βινιεράτο (για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 1029929 & ).

- Το κόστος της εκδρομής (απαραίτητο το διαβατήριο) ξεκινάει από τα 750 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει:

Διαμονή σε ξενοδοχείο (δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ενώ για όποιον θέλει μονόκλινο το κόστος αυξάνεται), μετακινήσεις από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο (03/08), από το ξενοδοχείο στο γήπεδο (04/08) και από το γήπεδο στο αεροδρόμιο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ταξιδιωτική ασφάλιση και εισιτήριο αγώνα.

- Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων στο charter όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Tel Aviv θα πρέπει να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ συμμετοχή στο συνεργαζόμενο πρακτορείο.

- Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να διευκρινίσει -και να τονίσει- ότι εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ θα συμμετάσχουν στην οργανωμένη εκδρομή της ΠΑΕ.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok