Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

16/10/22

Με δεδομένο, πλέον, ότι αίρονται οριστικά μέτρα, που αφορούσαν την απαγόρευση του κόσμου στα γήπεδα ή περιορισμένης πληρότητας και επίσης -με δεδομένο- ότι πολλοί ενοχλούνται από την πορεία μας τα τελευταία χρόνια, θα θέλαμε να επικεντρώσουμε την προσοχή σε όλο τον κόσμο της ομάδας μας για την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου, όπως και τις αντιδράσεις τους σε τυχόν προκλήσεις οποιασδήποτε  μορφής.

Ό,τι μπορεί σε άλλους να μην έχει συνέπειες, σε εμάς μεταφράζεται σε πρόστιμα ή ακόμη και σε τιμωρία, που αφορά την έδρα μας.

Την Παρασκευή είχαμε συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς. Συζητήθηκε η στάση και η συμπεριφορά τους, που για εμάς είναι πολύτιμη στο κομμάτι που αφορά τη στήριξη της ομάδας μας για να πετύχει το στόχο της σε όλα τα παιχνίδια.

Είναι αντιληπτό και κατανοητό ότι τα καπνογόνα και η χρήση πυρσών είναι ένα όμορφο γεγονός, μέσα σε αυτή τους την προσπάθεια, παρόλα αυτά κάθε τέτοια κίνηση και κυρίως επανειλημμένα επιφέρει κλήσεις από τις αρμόδιες αρχές και επαναλαμβανόμενα πρόστιμα.

Αυτό επισημάνθηκε στη συνάντηση της Παρασκευής, όπου συμφωνήθηκε ότι στα ντέρμπι μπορεί να υπάρχει μια μικρή εξαίρεση για τους παραπάνω λόγους.

Τονίζουμε ότι δεν θα θέλαμε να λάβουμε μέτρα για το συγκεκριμένο γεγονός, θεωρούμε ότι όλοι είμαστε μια οικογένεια και θα πρέπει να βρίσκουμε τις αντίστοιχες λύσεις για το καλό του Συλλόγου.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να τονίσουμε το συγκεκριμένο γεγονός δημόσια, έτσι ώστε να λάβει γνώση κάθε άτομο, που δεν ήταν παρών στη συνάντηση, σε περίπτωση που μόνος του επιχειρήσει να ανάψει πυρσό για να στηρίξει την ομάδα μας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή οποιουδήποτε αγώνα.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά ίδιο ή παρόμοιο περιστατικό, ζητώντας την κατανόηση όλων.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλαθλους, καθώς και κάθε οπαδό για τη στήριξη και τη βοήθεια του.

Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι να βοηθήσουμε τον ΑΡΗ.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok