Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

21/01/17

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την οργή της για τα όσα έγιναν πριν και μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας μας με τον Αχαρναϊκό και διαμαρτύρεται έντονα για την απουσία της Αστυνομίας.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οπαδοί της ομάδας μας, που προσέρχονταν στο γήπεδο, να δεχτούν αναίτια και απρόκλητη επίθεση από κουκουλοφόρους, ενώ στη συνέχεια και, χωρίς να υπάρχει λόγος, δεν τους επετράπη η είσοδος στο γήπεδο.

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχτηκαν επίσης το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του ΑΡΗ, καθώς και οι συνοδοί της ομάδας μας, κατά την αναχώρησή τους από το Δημοτικό γήπεδο Αχαρνών.

Είναι άξιο απορίας πως μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρχε Αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να δρουν ανεξέλεγκτα.

Είναι αδιανόητο η Αστυνομία να συλλαμβάνει οπαδούς της ομάδας μας, οι οποίοι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση και από την άλλη να αφήνει να φεύγουν σαν «κύριοι» οι κουκουλοφόροι...

Και ρωτάμε: Ποιος ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης του σημερινού αγώνα;

Είναι ξεκάθαρο ότι το σχέδιο της Αστυνομίας απέτυχε παταγωδώς και ο υπεύθυνος θα πρέπει να λογοδοτήσει.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταγγέλλει τα γεγονότα αυτά και την απουσία της Αστυνομίας και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Από θαύμα σήμερα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές…

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok