Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

01/06/23

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την NOVIBET, εκ των κορυφαίων brand στο χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.

Η NOVIBET είναι από σήμερα ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και μαζί θα πορευτούμε για τα επόμενα τρία χρόνια (2026).

Πέρα από τη χορηγική συνεργασία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η NOVIBET, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες και δράσεις με σκοπό να αναδείξουν τον πολυδιάστατο ρόλο του ποδοσφαίρου και της αθλητικής άμιλλας εντός κι εκτός των γηπέδων.

H NOVIBET δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 8 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική, δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 670 εργαζόμενους, η NOVIBET προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.

Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 9 Ιουνίου, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μεγάλο μας Χορηγό NOVIBET, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ομάδας για την σεζόν 2023-2024 με την KAPPA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok