Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

19/06/23

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Lukas Peter Rupp.

O 32χρονος Γερμανός μέσος, που βρέθηκε απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με την ομάδα μας με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

«Ήθελα να μείνω»

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Lucas Rupp, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Το διάστημα που βρίσκομαι στον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη νιώθω πολύ καλά. Το απόλαυσα. Οπότε ήθελα να μείνω και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Παλίκουτσα για την εμπιστοσύνη τους, την οποία θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω στο γήπεδο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Europa Conference League. Στην Ελλάδα στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ ψηλότερα στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε πάλι τους στόχους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την αγάπη και την υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και όλοι μαζί να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok