Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

02/08/23

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το πρώτο, φετινό, ευρωπαϊκό μας ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετράμε τις ώρες για να βρεθούμε ξανά μαζί ομάδα και κόσμος και ενωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση. Όπως εμείς ξέρουμε!

Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση και θα αναγκάσουμε για μια ακόμη φορά όλη την Ευρώπη να στρέψει το βλέμμα της στο Κλεάνθης Βικελίδης και στην ατμόσφαιρα που εσείς θα δημιουργήσετε.

Ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την FC Ararat-Armenia (21:15 η σέντρα του αγώνα), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων μας.

Καθήκον όλων μας είναι να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ την ομάδα μας και το «σπίτι» μας. Κανείς δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο το Κλεάνθης Βικελίδης για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής μας πορείας.

Είναι υποχρέωση όλων μας να τηρήσουμε τους κανονισμούς της UEFA και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και lazer.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι αύριο θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλο το γήπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι όποιος επιχειρήσει, τυχόν, να έχει παραβατική συμπεριφορά, θέτοντας σε κίνδυνο την ομάδα και το «σπίτι» μας, θα εντοπιστεί άμεσα από τις κάμερες του γηπέδου. Και οι ποινές σε αυτήν την περίπτωση θα είναι αυστηρές.

ΟΛΟΙ μας, αύριο, προσέχουμε… και τον διπλανό μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την παρουσία ΟΛΩΝ μας και στο επόμενο ευρωπαϊκό μας ραντεβού.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα παραδώσετε και αύριο μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, δίνοντας στους παίκτες μας την ώθηση που χρειάζονται, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.

Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν αύριο στις 18:15, τρεις (3) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, για την ομαλή και χωρίς προβλήματα προσέλευση του κόσμου.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Ήρθε η στιγμή να τραγουδήσουμε, ξανά, όλοι μαζί: «Αρειανάρα, ξέρεις ότι…»

Vamos ARIS!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok