Ανακοίνωση για τις διαπιστεύσεις των Μ.Μ.Ε. -...

21/08/23

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, που θα καλύψουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας, ότι θα πρέπει να αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις (με τα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται) για την έκδοση ετήσιας κάρτας διαπίστευσης, που αφορά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, έως την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023.

Η διαδικασία θα γίνει μέσω των Μ.Μ.Ε. που εργάζονται, λόγω του ότι οι θέσεις όλων στα δημοσιογραφικά θεωρεία στη Θύρα 9 του Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι συγκεκριμένες και προκαθορισμένες.

Κάθε αναγνωρισμένο (βάση νομοθεσίας) Μ.Μ.Ε. (εφημερίδα, ραδιόφωνο, TV, σάιτ) μπορεί να διαπιστεύσει ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

Η ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-2024, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «STOIXIMAN SUPER LEAGUE» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣXETIKA ME ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Σε ό,τι αφορά τα DAYPASS, πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση.

Κάτι που σημαίνει ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ για την είσοδο στα δημοσιογραφικά του Κλεάνθης Βικελίδης.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στο e-mail: .

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ (24/08) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok