Ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - N...

12/10/23

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι, όπως αποφασίστηκε στα μέτρα τάξης για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου (21/10) Πανσερραϊκός-ΑΡΗΣ, στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας μας θα είναι οι θύρες 1 και 7 του Δημοτικού Σταδίου Σερρών.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και όσων αποφασίστηκαν στην σύσκεψη των μέτρων τάξης, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να βρεθούν το επόμενο Σάββατο (21/10) στο παιχνίδι μπορούν από αύριο Παρασκευή (13/10) να προσέρχονται στo ARIS F.C. Store (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-15:00) με το ΑΜΚΑ τους, προκειμένου να προεγγραφούν για να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους, καταβάλλοντας σε μετρητά το σχετικό αντίτιμο (20 ευρώ).

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας για την έγκαιρη προσέλευσή του, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με την ημέρα παραλαβής των εισιτηρίων, που θα γίνει -και πάλι- από τo ARIS F.C. Store.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok