Δήλωση του Γιώργου Δελήζηση - Τελευταία Νέα -...

02/02/19

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Γιώργος Δεληζήσης, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο και ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά θα εξαρτηθεί πρώτιστα από εμάς.

Προερχόμαστε από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, που, όμως, ξέρουμε ότι για να μην χάσει την αξία της οφείλουμε να κερδίσουμε και αύριο.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα είναι πιο δύσκολο από αυτό στην Ξάνθη, αλλά αν εμείς βγάλουμε στο γήπεδο τις πραγματικές μας δυνατότητες θα πάρουμε τη νίκη. Με υπομονή και επιμονή θα φτάσουμε στο στόχο μας.

Στην Ξάνθη δείξαμε ότι μπορούμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με την ουσία κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πάλι.

Έχουμε το αβαντάζ της έδρας και περιμένουμε το γήπεδο να γεμίσει. Χρειαζόμαστε την ώθηση του κόσμου και με τη δική του βοήθεια πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τριών βαθμών».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok