Ανακοίνωση για τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ - Τε...

10/06/19

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, που θα καλύψουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ότι θα πρέπει να αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις (με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται) για την έκδοση κάρτας διαπίστευσης ως την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.

Η διαδικασία θα γίνει μέσω των ΜΜΕ, που εργάζονται, λόγω του ότι οι θέσεις όλων στα καινούργια δημοσιογραφικά θεωρεία στη Θύρα 9 του Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι συγκεκριμένες και προκαθορισμένες.

Κάθε αναγνωρισμένο (βάση νομοθεσίας) ΜΜΕ (εφημερίδα, ραδιόφωνο, TV, σάιτ) μπορεί να διαπιστεύσει ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

Στην κάρτα διαπίστευσης, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, θα υπάρχει η φωτογραφία του κατόχου και φυσικά θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.

Όσοι συνάδελφοι –ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ- είχαν και την προηγούμενη σεζόν δημοσιογραφική κάρτα διαπίστευσης από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν χρειάζεται να στείλουν εκ νέου φωτογραφία στην περίπτωση που επιθυμούν να διαπιστευτούν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (θα πρέπει να αποστείλουν μόνο τα στοιχεία τους και το ΜΜΕ που εκπροσωπούν για την έκδοση της καινούργιας κάρτας). Οι υπόλοιποι συνάδελφοι θα πρέπει –εκτός από τα στοιχεία τους και το ΜΜΕ που εκπροσωπούν- να στείλουν κανονικά φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) για την έκδοση διαπίστευσης.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ. (οι μοναδικές ταυτότητες που αναγνωρίζονται και μπορούν να εισέρχονται στα δημοσιογραφικά θεωρεία), δεν είναι απαραίτητο να εκδώσουν κάρτα διαπίστευσης, αλλά προκειμένου να διασφαλίσουν τη θέση τους θα πρέπει να αποστείλουν ανάλογο αίτημα με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται. Διευκρινίζεται ότι για τα μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ. θέση εργασίας θα έχουν μόνο όσοι παράγουν δημοσιογραφικό έργο.

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE, ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020.  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ E-MAIL ή στο FAX 2310 309035.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ (20/06/19) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

* Σε ό,τι αφορά το DAY PASS (κάρτα αγώνα για όσους παράγουν δημοσιογραφικό έργο), για την έκδοσή τους θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την προηγούμενη σεζόν. Οι σχετικές αιτήσεις με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εκπροσωπούν θα πρέπει να αποστέλλονται στο e-mail ή στο fax 2310 309035 -ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ- 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΓΩΝΑ.

* Για τους ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ισχύει η ίδια διαδικασία για την έκδοση αντίστοιχης κάρτας διαπίστευσης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

 

GREAT SPONSOR
 

    

SPONSORS - SUPPORTERS