Ατομικό πρόγραμμα και οδηγίες… - Τελευταία Νέ...

19/03/20

Οι μέρες που διανύουμε, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν αναμφίβολα είναι δύσκολες για όλους μας.

Πιστοί στο δόγμα «Μένουμε στο Σπίτι», προστατεύοντας τον εαυτό μας και την οικογένειά μας και παράλληλα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας απέναντι σε αυτόν τον… αόρατο εχθρό, όλοι μαζί μπορούμε και θα καταφέρουμε να τον νικήσουμε και να επιστρέψουμε σύντομα υγιείς στην καθημερινή μας ζωή και στο γήπεδο, που τόσο πολύ μας λείπει…

Εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Μετά την κυβερνητική απόφαση για αναστολή των προπονήσεων μέχρι τις 27 Μαρτίου, παραμένουν στο σπίτι τους, ακολουθώντας το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που παρέλαβαν από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, αλλά και τις οδηγίες-συμβουλές από το ιατρικό επιτελείο.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, το ευχάριστο είναι ότι μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης.

 

GREAT SPONSOR
 

    

SPONSORS - SUPPORTERS

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok