Αύριο οι συνεντεύξεις Τύπου - Τελευταία Νέα -...

 

 

15/09/20

Πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι στην εποχή του Covid-19 και, όπως είναι αναμενόμενο, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις συνεντεύξεις Τύπου των δύο ομάδων βάσει των πρωτοκόλλων δημόσιας υγείας και των υποδείξεων της UEFA.

Αύριο, Τετάρτη, την παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Michael Oenning, κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα διεξαχθεί στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η προπόνηση, που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο «Δασυγένειο» –ως είθισται- θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αύριο, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Kolos Kovalivka κι ενός ποδοσφαιριστή της, ενώ η προπόνηση των Ουκρανών, που θα ακολουθήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) θα είναι –επίσης- ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Όπως προαναφέραμε, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των υποδείξεων της UEFA, κατά την είσοδο των εκπροσώπων των ΜΜΕ στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης (η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε συγκεκριμένο –περιορισμένο– αριθμό) θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

GREAT SPONSOR
 

    

SPONSORS - SUPPORTERS

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok