Αναστόπουλος: «Σ’ έναν μήνα θα είμαστε πρώτοι...

28/01/17

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Νίκος Αναστόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του σημερινού νικηφόρου αγώνα της ομάδας μας με τον Ο.Φ.Η. στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου –μεταξύ άλλων- τόνισε τα εξής:

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και το γεγονός αυτό κάνει τη νίκη μας πιο σημαντική. Στα τελευταία παιχνίδια, πέρα από τη διάθεση, έχουμε και πάθος. Τα ντέρμπι πάντα κρίνονται σε αυτά τα στοιχεία. Στο πάθος, στη δύναμη και στη διάθεση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Να σκεφτείτε μόνο ότι δεν έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής που έκαναν μέσα στο γήπεδο και φυσικά στον κόσμο μας, που όταν μας πίεζε ο Ο.Φ.Η., ώθησε την ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουμε μια σειρά δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων. Όταν θα γυρίσουμε ξανά εδώ (σ.σ. σε αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης), σ’ έναν μήνα περίπου, θα είμαστε πρώτοι».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok