Τα νέα της προπόνησης της Πέμπτης - Τελευταία...

19/03/26

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. (22/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ενεργοποίηση με παιχνίδια διατήρησης μπάλας και ολοκληρώθηκε με τακτική.

Οι Φρέντρικ Γένσεν, Νόα Σούντμπεργκ και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος συνέχισαν τα προγράμματά τους (ατομικό οι δύο πρώτοι και θεραπεία ο τρίτος).

Αύριο, Παρασκευή, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok