Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

01/03/19

Ενόψει του αυριανού αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (19.00), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας μας για τα εξής:

α) Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή, στις 16.00.

β) Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά. Θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος κατά την είσοδό σας στο γήπεδο, συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φέρετε μαζί σας οποιοδήποτε αντικείμενο, πέρα από τα απολύτως απαραίτητα (π.χ. ούτε μικρά εμφιαλωμένα νερά θα επιτραπεί να περάσουν στο γήπεδο).

γ) Λόγω της μεγάλης προσέλευσης (όπως αποτυπώνεται και από την αυξημένη προπώληση των εισιτηρίων), παρακαλείστε να εισέλθετε έγκαιρα στο γήπεδο. Σε διαφορετική περίπτωση, δεδομένου ότι ο έλεγχος θα είναι ΑΥΣΤΗΡΟΣ στις εισόδους, υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός και να ταλαιπωρηθούν όσοι επιχειρήσουν να εισέλθουν «την τελευταία στιγμή».

Γι’ αυτό, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ότι, φρόνιμο θα ήταν να εισέλθετε εγκαίρως στο γήπεδο.

δ) Κατόπιν απόφασης της Αστυνομίας, θα πραγματοποιηθεί ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ των φιλάθλων κατά την προσέλευση στο γήπεδο και προτού φτάσουν στις θύρες για να εισέλθουν στο γήπεδο.

ε) Επειδή στα τελευταία παιχνίδια παρατηρήθηκαν πάλι φαινόμενα με φιλάθλους που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή χωρίς εισιτήριο (οι γνωστοί... τζαμπατζήδες), θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. θα λειτουργεί νέο σύστημα καμερών ασφαλείας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ.

Ως εκ τούτου, όποιος φίλαθλος δεν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην προσέλθει στο γήπεδο.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok