Οι διαπιστεύσεις του αγώνα με την FK Gomel - ...

14/07/22

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι για την έκδοση διαπίστευσης στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (21/07) με την FK Gomel στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, τα αιτήματα θα γίνονται αποδεκτά μέχρι τη Δευτέρα (18/07), στις 21:00, ηλεκτρονικά στο (μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτά άλλα αιτήματα).

Κάθε ΜΜΕ μπορεί να διαπιστεύσει ένα δημοσιογράφο και ένα τεχνικό ραδιοφώνου, ενώ οι κάρτες των Ενώσεων (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. & Π.Σ.Α.Τ.) δεν θα ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Για τους φωτογράφους, τα πρακτορεία έχουν δικαίωμα να διαπιστεύσουν ονομαστικά έως δύο άτομα.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την παραμονή του αγώνα (20/07), πριν από τις συνεντεύξεις Τύπου, από την αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, στις οποίες –σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA- θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (ένας εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ), ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας (FFP2) σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο (το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει και για τη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα).

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις ώρες των συνεντεύξεων Τύπου, των προπονήσεων, όπως και για τη διαδικασία που θα ακολουθεί στον δεύτερο αγώνα με την FK Gomel, που θα γίνει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/07).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok