Σχολιασμός ακουστικής περιγραφής για ανθρώπου...

17/09/22

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζει συστηματικά -για δεύτερη χρονιά- τη δράση «προσβασιμότητας και βιωματικής εμπειρίας» για ανθρώπους με προβλήματα όρασης, τυφλούς και μερικώς βλέποντες.

Το ποδόσφαιρο είναι προσβάσιμο ισότιμα σε όλους. Έτσι η βιωματική εμπειρία του match game μεταφέρεται εντός του γηπέδου σε όσους έρθουν, αλλά και σε όσους δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Ο οργανισμός «EΧΕDRAMark/NKLABS» με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία τεχνολογίας, «adc)))LIVEx», κάνει τη δράση εφικτή και άμεση στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ζούμε όλοι κάθε παιχνίδι της ομάδας μας ισότιμα!

Φέτος η δράση κοινωνικής ευθύνης  είναι  στην πλατφόρμα αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών «UNSDG action campaign» για δεύτερη συνεχιζόμενη χρονιά.

Στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό θα έχουμε την τιμή της παρουσίας του κ. Φώτη Μπίμπαση, πρώην αντιπρόεδρο της Ελληνικής Παρα-ολυμπιακής Επιτροπής, συνοδευόμενο από τον κ. Χρήστο Παπαρροδόπουλο, πρώην προπονητή της εθνικής Γαλλίας με τρία ολυμπιακά μετάλλια.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok