Ενημέρωση για την διατροφή των ποδοσφαιριστών...

21/12/23

Ενημέρωση με θέμα την διατροφή των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Την παρουσίαση έκανε ο διαιτολόγος-διατροφολόγος, Θανάσης Τσιούδας, ο οποίος είναι και ο διατροφολόγος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ παραβρέθηκαν ο Team Manager της πρώτης ομάδας, Γιώργος Γκουγκουλιάς, ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής, Γιώργος Κολτσίδας, ο γενικός αρχηγός, Παναγιώτης Αλεξιάδης, καθώς και ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι ενημερώθηκαν για θέματα διατροφής, ενώ τους γνωστοποιήθηκαν και τα αποτελέσματα της λιπομέτρησής τους.

* Ο Θανάσης Τσιούδας είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Τεχνολογίας-Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην κλινική διατροφή.

Email:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok