ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Α...

14/09/16

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ομογενή επιχειρηματία, Γιώργο Λαζαρίδη, φίλο της ομάδας μας, ο οποίος θα είναι χορηγός των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ομάδες Κ-19 και Κ-17).
Η εταιρεία του κ. Λαζαρίδη «Kurier- und Zustelldienst Glouftsi GmbH», που εδρεύει στο Wiesbaden της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και της διανομής, θα διαφημίζεται στη φανέλα των ομάδων Κ-19 και Κ-17. 

Η οριστικοποίηση της συνεργασίας έγινε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Λαζαρίδης με τον Σίμο Ορφανίδη.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, μετά την συμφωνία, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Είναι χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον ΑΡΗ. Η οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν άργησε να έρθει από τη στιγμή που υπήρχε αμοιβαία διάθεση και καλή πίστη για συνεργασία στο χορηγικό κομμάτι. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι για την καλύτερη δυνατή οργάνωση τον Τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας με στόχο ο ΑΡΗΣ να αναδείξει και πάλι σπουδαίους ποδοσφαιριστές μέσα από τα σπλάχνα του». 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την πλευρά της καλωσορίζει τον κ. Λαζαρίδη και την εταιρεία του στην οικογένεια της ομάδας μας και εύχεται αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok