Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (30/08, 19:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
Υψηλές εντάσεις περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε με νευρομυϊκή ενεργοποίηση και συνεχίστηκε με παιχνίδι μετάβασης, εστιάζοντας στη γρήγορη κυκλοφορία υπό πίεση και την άμεση ανάκτηση της μπάλας.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκτέλεσαν ένα μπλοκ εκρηκτικής δύναμης και ταχύτητας, πριν περάσουν στο τακτικό κομμάτι, το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στην αντιμετώπιση αντιπάλου με σχηματισμό 3-4-3 (σε κατάσταση άμυνας/χαμηλού μπλοκ: 5-4-1).
Το τακτικό πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο βασικούς στόχους:
1ο μέρος: Πίεση ψηλά για άμεση ανάκτηση της μπάλας και ταχεία μετάβαση σε επιθετικό τελείωμα.
2ο μέρος: Διάσπαση οργανωμένης άμυνας σε χαμηλό μπλοκ παράλληλα με άμεση αντίδραση (counter-pressing) σε περίπτωση απώλειας της κατοχής της μπάλας.
Οι Γιάννης Γιαννιώτας και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος (αμφότεροι προέρχονται από ίωση) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις προπονητικές εγκαταστάσεις.





























