ΠAE ΑΡΗΣ και Betshop.gr δίπλα στο «Ελληνικό Π...

29/12/20

Σε μια χρονική περίοδο, που η πανδημία του κορονοϊού όχι μόνο έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας, αλλά και έχει αλλοιώσει την εορταστική διάθεση των ημερών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και το Βetshop.gr ανταποκρίνονται στην έκκληση βοήθειας του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης με πρόθεση να ενισχυθεί το γιορτινό τραπέζι των 38 παιδιών που φιλοξενούνται στο χωριό.

Πρόσφατα τα μέλη του Δ.Σ. του χωριού απηύθυναν έκκληση βοήθειας προς όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για τη διατήρηση της λειτουργίας του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού», το οποίο βρίσκεται σε οριακό σημείο, μετά την μείωση ύψους 70%-80% των χρηματικών δωρεών και των αποθεμάτων σε τρόφιμα και προϊόντα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μαζί με το Βetshop.gr, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των μελών του Δ.Σ. του χωριού και ενίσχυσαν το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», προσφέροντας αγαθά πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρουχισμό από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας, θέλοντας να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα στα παιδιά.

Σκοπός του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είναι η μόνιμη και μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξη των παιδιών.

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.

Η προσπάθεια για τη βιωσιμότητα του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» συνεχίζεται και είναι στην ευχέρεια του καθενός να συνδράμει, ώστε να διατηρηθεί ακέραιη η στέγη των παιδικών ψυχών που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Μάθε περισσότερα ΟΚ